Возможности совершенствования социальной политики РА в отношении представителей третьего возраста - Кристина Геворкян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Յուրաքանչյուր պետության վարած քաղաքականությունն ուղղակիորեն պայմանավորում է այդ հասարակությունում երրորդ տարիքի ներկայացուցիչների ընկալումը և վերջիններիս ինքնընկալումը։ Ուստի պետական քաղաքականությունը պետք է ուղղված լինի ոչ միայն նրանց հիմնային պահանջմունքների բավարարմանը, այլև տվյալ հասարակությունում նրանց սոցիալական կարևորությունն ընդգծելուն՝ ապահովելով նրանց սոցիալական մասնակցության բարձր աստիճանը։
Keywords: Political Science