Религиозный экстремизм как средство достижения политических целей (на примере ваххабизма) - Гаяне Солахян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Հյուսիսային Կովկասը այն տարածաշրջանն է, որտեղ կենտրոնացած են բազմաթիվ խնդիրներ, որոնց մեծ մասն ունի կրոնական սկզբնաղբյուրներ։ Ծայրահեղական կազմակերպությունները, ներկայանալով որպես իրական իսլամի հետևորդներ, իրականում նպատակ ունեն իշխանությունը գրավել։
Keywords: Religion; Political Science