К вопросу о ненасильственных формах сопротивления в политической жизни - Сона Багдасарян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Ոչ բռնի դիմադրությունը քաղաքական, սոցիալական, տնտեսական և այլ նպատակների իրականացմանն ուղղված քաղաքացիական պայքարի ձե է՝ առանց բռնություն կիրառելու: Սույն հոդվածում կատարվում է ընդհանուր անդրադարձ ոչ բռնի դիմադրության երևույթին, ինչպես նաև ուսումնասիրվում են դրա բաղկացուցիչ մասերը։
Keywords: Political Science