Информационные процессы и их проявления в условиях глобализации - Арам Сардарян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Սույն հոդվածը նվիրված է համաշխարհային գործընթացներում տեղեկատվության անառարկելի ազդեցիկ դերակատարությանը: Բոլոր ժամանակներում տեղեկատվական գործոնը կարողացել է փոխել իրադարձությունների ընթացքը և հետևանքները:
Keywords: Political Science