Русская литература XIX века в критике М. А. Волошина - Ашхен Симонян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Հոդվածում փորձ է արվում ներկայացնելու Մ. Ա. Վոլոշինի ռուս գրականության վերաբերյալ տեսական-քննադատական հետազոտության արդյունքները:
Keywords: Language and Literature