The relationship between the functions of locus of control and sexual satisfaction of couples - Askari Asghari Ganji (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Սեռական բավարարվածությունը ամուսնական կյանքի կարևորագույն բաղադրիչն է, որը մեծ ազդեցություն ունի զույգերի համատեղ կյանքի գոյատևման վրա: Ուսումնասիրությունները ապացուցում են, որ բազմաթիվ զույգեր տարբեր պատճառներով դժվարություններ են ունենում սեռական հարաբերություններում: Մեր հետազոտության նպատակն է վեր հանել լոկուս կոնտրոլի գործառույթների և սեռական բավարարվածության փոխադարձ կապը:
Keywords: Philosophy; Psychology; Religion; Psychology