Political freedom can not be a single freedom - Hassan Hassani (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Ընղհանուր առմամբ, աշխատանքում մանրամասն ուսումնասիրվելու է քաղաքական ազատության առանձնահատկութունը, որը բխում է ազատության երկու տարբեր ասպեկտների առկայությունից:
Keywords: Political Science