О преимуществах ненасильственной борьбы - Սոնա Բաղդասարյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Սույն հոդվածում ներկայացվում է պայքարի՝ բռնի և ոչ բռնի մեթոդների համեմատական վերլուծությունը՝ ոչ բռնի պայքարի առավելությունն ընդգծելու նպատակով:
Keywords: Political Science