Модернизация национальных интересов Республики Армения в процессе становления Евразийского Союза - Ruben Elamiryan (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Տվյալ աշխատանքում դիտարկվում է ՀՀ ազգային շահի մոդեռնիզացումը Եվրասիական միության (ԵՎՄ) ստեղծման շրջանակներում: ՌԴ նախագահ Վ. Պուտինի մտահղացումը վերոնշյալ միության ստեղծման մասին աոաջ բերեց հանրային և քաղաքական լայն քննարկումներ՝ Հայաստանի դերը և տեղը գտնելու այդ կառույցի մեջ:
Keywords: Political Science