Структурно-семантические характеристики заголовка (на материале армянских русскоязычных газет) - Anzhela Aydinyan (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Սույն հոդվածում քննարկվում են Հայաստանի Հանրապետությունում լույս ընծայվող ոուսալեզու լրագրերի հոդվածների վերնագրերի իմաստակաոուցվածքային և լեզվական առանձնահատկությունները, նշվում նրանց թերությունները:
Keywords: Newspapers; Journalism; The periodical Press, etc.; Language and Literature