Collapse of authenticity of artistic work - Yousef Afarini (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Ներկայացվող ուսումնասիրությունը փորձում է ցույց տալ, որ ներկա ժամանակաշրջանը մեծ առասպելների, այդ թվում նաև գեղարվեստական ստեղծագործությունների կոլապսի ժամանակաշրջան է: Այս ժամանակաշրջանում իրենց արժեքը կորցրել և մերժվել են այնպիսի առասպելներ, ինչպիսիք են "մարդկայինը" որպես ճանաչողության առարկա, գեղարվեստական ստեղծագործությունների վավերականությունը,հեղինակը, պատճառը, իրականությունը, "ճշմարտությունը", մետանարատիվները, ժամանակակից կրոնը և բարոյականությունը, ինչպես նաև առաջընթացի տեսությունը:
Keywords: Language and Literature