Decolonization in Herman Melville's Moby Dick: Dialectic encounter between Europe and Wilderness (America) - Hajiali Sepahvand (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Սույն հետազոտության նպատակն է բսւցահայտել ապագաղութացման երևույթը Հերման Մելվիլի «Մոբի Դիք»-ում: Հեղինակն իր ստեղծագործության մեջ գործածում է շարադրման այնպիսի տարրեր, որոնք հստակորեն մատնացույց են անում ապագաղութացման գործընթացը:
Keywords: Language and Literature