Этапы адаптации личности к новым социокультурным условиям жизнидеятельности - Ամիր Սիմբոլուքի (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Անձի սոցիալ-հոգեբանական ադապտացիան մենք փորձել ենք ներկայացնել՝ ներքուստ փոխկապակցված երեք փուլերից կազմված դինամիկ գործընթացի տեսքով: Կենսագործունեության նոր սոցիալական պայմաններին ադապտացիայի գործընթացը ձգվում է ժամանակի մեջ,և դրա օբյեկտիվ ժամանակային սահմանները հստակությամբ որոշել, ըստ էության մենք չենք կարող:
Keywords: Philosophy; Psychology; Religion; Psychology