Военно-политическое сотрудничество России и Армении - Մարիաննա Մուրադյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Հոդվածում լուսաբանվում են ոուս-հայկական ռազմաքաղաքական համագործակցությունը դիվանագիտական հարաբերությունների հաստատման ժամանակահատվածից սկսած: Բերվում են բոլոր պայմանագրերը, իրավական ակտերը կնքված երկու պետությունների միջև ռազմաքաղաքական ոլորտում:
Keywords: Political Science; International relations