Տարածաշրջանային անվտանգության դերը միջազգային համընդհանուր անվտանգության համակարգում (Հարավային Կովկասի օրինակով) - Երեմ Վարդազարյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
The paper covers some of the pecularities of the contemporary developments of systems of regional and international security.
Keywords: Political Science