Comparative study of quatrains of Khayyam in the Europe contemporary literature - Taherej Jaberizadeh (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Եվրոպայում և Արևմուտքում Օմար Խայամի Քառյակները բնօրինակ լեզվից թարգմանությունները արտացոլվել են Ֆիցջերալդի՝ քառյակների ազատ թարգմանությունների հիմքում և Էպիկուրի՝ անիրական իմաստի նկատմամբ դիրքորոշման մեջ։
Keywords: Language and Literature