Истоки читательского сопереживания.(На материале «Драмы на охоте» А. П. Чехова) - Վերգինե Մարտիրոսյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Ա. Պ. Չեխովը համահեղինակ դառնալու հնարավորություն տալով իր ընթերցողին՝ հենվում է պատմական և գիտակցական փորձի վրա. «Երբ ես գրում եմ, հույսս լիովին դնում եմ ընթերցողի վրա, որ պատմվածքում պակասող սուբյեկտիվ մասնիկներն ինքը լրացնի»։
Keywords: Language and Literature