Determination of personaliti types and occupational stress among all the bank staff in Tehran in 2011 - Maryam Khodabakhshi (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Հոդվածում ներկայացված են Թեհրան քաղաքի թիվ 1 բանկային վարչատարածքում գտնվող «Շահր բանկի» մասնաճյուղերի աշխատակիցների շրջանակում կատարված հետազոտությունը անհատականության տիպերի և աշխատանքային ստրեսի փոխկապակցվածության տեսանկյունից։
Keywords: Psychology