The effect of cognitive reconstruction training on sexual problems of couples - Mahshid Sasanpour (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Հոդվածում ներկայացվում են զույգերի սեռական խնդիրների նվազման գործում ճանաչողության վերակառուցման ազդեցության մասին կատարված հետազոտության արդյունքները։ Արդյունքներն արձանագրեցին, որ ճանաչողության վերակառուցման ուսուցումը նպաստում է զույգերի սեռական խնդիրների նվազմանը և բարձրացնում նրանց կյանքի որակը:
Keywords: Psychology