Effectiveness of cognitive-behavioral therapy in treatment of social phobia - Abdollah Alizadeh (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
«Հասարակական ֆոբիան» սովորաբար ընդունվում է որպես հասարակական հուզմունքային խանգարումներ, որոնք դրսևորվում են հասարակական իրավիճակներին հանդիպման ժամանակ կայուն վախի տեսքով։
Keywords: Psychology