A new strategy of U. S. foreign policy in the South Caucasus: priorities and outlines - Ռոման Մելիքյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Հոդվածում մանրամասն ներկայացվում են ԱՄՆ արտաքին քաղաքականության նոր ռազմավարության հիմնական ուղղությունները Հարավային Կովկասում, առանձին վեր են հանվում և հիմնավորվում տարածաշրջանում ԱՄՆ ռազմավարական մոտեցումները տարածաշրջանային երկրների հետ։
Keywords: Political Science