Secularism and its definition - Մոհամմադ Հադի Էրֆանիան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Հոդվածում ուսումնասիրվում է սեկուլարիզմի նշանակությունը որպես բառ և արտահայտություն, այնուհետև դրա սկզբնավորումը և զարգացումները պատմության ընթացքում։
Keywords: Political Science