Studying the relationship between couples communication models and sexual problems - Մահշիդ Սասանփուր (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Ամուսնացած անձանց ամենատարածված հիմնական խնդիրներից են սեռական խնդիրները, որոնք կարող են այնպիսի ազդեցություն գործել նրանց հոգեբանական վիճակի վրա, որը կդառնա ընտանիքի և ամուսնական հարաբերությունների քայքայման պատճառ։
Keywords: Psychology