The problems of occupational stress, causes and coping strategic - Մարիամ Խոդաբախշի (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Ներկայումս ձեռնարկություններում և գրասենյակներում գոյություն ունեցող և իր լուծումը չստացած հարցերից է մասնագիտական սթրեսը։ Մասնագիտական սթրեսը ուղեկցվում է տարբեր ֆիզիկական և հոգեբանական հետևանքներով, որն ի վերջո իր բացասական ազդեցությունն է թողնում անձնակազմի հաճախումների վրա, ինչը հանգեցնում է ձեռնարկությունների կողմից կատարվող գերծախսերի և նվազեցնում է արտադրողականությունը։
Keywords: Psychology