Energy and security problems of the Caspian Sea's region - Քամրան Ահադփուր (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Հոդվածը նվիրված է Կասպից ծովի ավազանի էներգետիկ ռեսուրսների և տարածաշրջանային պետությունների քաղաքական, տնտեսական հարաբերությունների բացահայտմանը։ Հեղինակը առաջ է քաշում այն տեսակետը, որ Կասպյան տարածաշրջանի երկրների փոխհարաբերություններում առանցքային է համարվում Կասպից ծովի կարգավիճակի հիմնահարցը, որի շուրջ դեռ չկա կոնսենսուս։
Keywords: Political Science