Политика Турции и Грузии в отношении проблемы турок-месхетинцев - Гор Оганесян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Աշխատանքում նպատակ է դրվել ներկայացնել թուրք-մեսխեթների խնդրի ծագումը և զարգացումը տարածաշրջանում ծավալվող քաղաքական գործնթացներում, որում նրանք պարզապես ներկայանում են իբրև քաղաքական գործիք՝ թուրք-վրացական փոխհարաբերություններում։
Keywords: Political Science