The Ilkhany architecture`s main specification - Փառնիա Փեզեշքի (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Սույն հոդվածում ուսումնասիրվել է Պարսկաստանի Իլխանի դարաշրջանին պատկանող ճարտարապետության (անվանում են Ազերի ոճ) շինությունների դեկորացիան և արվեստը:
Keywords: Fine Arts; Architectural Drawing and Design