Восточный вопрос в публицистике Ф. И. Тютчева и Ф. М. Достоевского - Роза Касабабова (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Հոդվածում ներկայացված է Արևելյան հարցի և դրա հետ սերտորեն փոխկապակցված Կոստանդնուպոլիսի ճակատագրի վերաբերյալ Ֆ. Տյուտչևի և Ֆ. Դոստոևսկու մոտեցումների համադրական վերլուծությունը:
Keywords: Language and Literature