From the fellowship of the New Life to the Fabian society - Աբդուլ Համիդ Սալում (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Հողվածում ներկայացված է անգլիական Ֆաբիանական միության ստեղծման պատմության հիմնական փուլերը, մեկնաբանվում է Միության ստեղծման ե կայացման գլխավոր քաղաքական և հասարակական դրդապատճառները 1880-ական թթ. ընթացքում: Հողվածն անդրադառնում Ֆաբիանական Միության 1884թ. կանոնադրական որոշման հոդվածներին առանձնացնելով դրանցից առավել կարևոր և էական դրույթները:
Keywords: History