Проблема контроля уровня сформированности аудитивных умений студентов факультета иностранных языков - Агнеса Шахназарян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Հոդվածում փորձ է արվում բացահայտել լեզվական բուհի ունկդրման ունակությունների վերահսկման առանձնահատկությունները, հաշվի առնելով այն հանգամանքը,որ ունկդրվող տեքստերի ընտրությունն իրականացնելիս կարևորվում Է ունկդրվող և վերահսկող, գնահատող միջոցների հարաբերակցության ճիշտ որոշումը: Այդ համատեքստում անհրաժեշտ է ճշգրտել ունկդրման ռազմավարությունը և ընթացակարգերը:
Keywords: Education; Theory and practice of education