Сандро Боттичелли: Портреты Джулиано Медичи и Симонетты Веспуччи - Леонард Арутюнян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Բոտտիչելլիի դիմանկարչական արվեստում իրենց ուրույն տեղն են գրավում դավադրաբար սպանված Երիտասարդ դուքս Ջուլիանո Մեդիչիի և նրա անվան հետ թերևս անհիմն, կապվող վաղամեռիկ ֆլորենցիացի գեղեցկուհի Սիմոնետտա Վեսպուչչի-Կատտանեոյի դիմանկարները:
Keywords: Fine Arts; Painting