Երեսպատման շինանյութերի արդյունաբերությունը Հայաստանի Հանրապետությունում - Թամարյան, Գ. (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Հոդվածում ներկայացված է երեսպատման սալերի արտադրության հումք՝ քարային շինապաշարները և, ընդհանրապես բնական երեսպատման սալերի արտադրության հիմնախնդիրները: В статье представлено сырье производства облицовочных плит-каменные строительные ресурсы, рассматриваются задачи производства облицовочных плит. The article discusses some aspects of economic problems of the facing-stones and materials in RA that are important for building the national economic strategy.
Keywords: Economic Theory; Building construction