ՀՀ պետական քաղաքականության հիմնական ուղղությունները փոքր և միջին ձեռներեցության բնագավառում - Բարխուդարյան, Ա. (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Հոդվածում դիտարկվում են այն հիմնական գործոնները, որոնցով պայմանավորված են զարգացման առանձնահատկությունները խոշոր և փոքր ձեռնարկությունների միջև: Դիտարկելով զարգացած երկրներում կիրառվող փոքր բիզնեսի պետական աջակցության համակարգը, հոդվածում փորձ է արվում սահմանել Հայաստանում փոքր բիզնեսի պետական խրախուսման քաղաքականության հիմնական ուղղվածությունները: В статье рассматриваются те основные факторы, которыми обусловлены особенности развития малых и крупных предприятий. Рассматривая систему государственной поддержки малого бизнеса, действующего в развитых странах, в работе делается попытка определить основные направления госдарственного содействия малому бизнесу в Армении. The article reflects on the major factors of the development peculiarities of small and medium sized enterprises. Talking into consideration the acting system od small enterprise support in developed countries, the article attempts to define the main directions of state small enterprise support policy of Armenia.
Keywords: Economic Theory