Значение неконтрастных методов рентгенологического исследования в диагностике сочетанных митрально-аортально-трикуспидальных стенозов - П. Н. Мазаев; А. М. Гришкевич; Б. М. Костюченок (Հայկական ՍՍՀ գիտությունների ակադեմիա)
Հետազոտված են վիրահատության ենթարկված 54 հիվանդ, որոնց մոտ որոշվել է երկփեղկ, եռփեղկ և աորտայի կափյուրներով կազմված բացվածքի նեղացման չափը։ The investigations were carried out on 54 operated patients in whom the area of the mitral, aortic and tricuspid orifices was calculated.
Keywords: Medicine; Cardiology