О некоторых ферментативных нарушениях при острой атеросклеротической ишемической болезни сердца - А. А. Катанян; А. А. Оганесян; Н. Б. Хандамирян (Հայկական ՍՍՀ գիտությունների ակադեմիա)
48 հիվանդի մոտ որոշվել է գլյուտամինանալինային և գլյուտամինասպարագինային տրանսամինազայի ակտիվությունը Ումբրայտի և նրա աշխ. մեթոդով, վերափոխված Տ. Ս. Պեսխինայի կողմից։ The activity of the glutamic oxalacetic and glutamic pyruvic transaminases has been determined in 48 oatients by the method of Umbreit and others, modified by T. S. Paskhina.
Keywords: Medicine; Cardiology