Динамика фазовой структуры систолы у больных острым инфарктом миокарда - Э. Г. Багдасарян (Հայկական ՍՍՀ գիտությունների ակադեմիա)
Աշխատանքի նպատակն է եղել կլինիկական պայմանում սրտամկանի կծկող ֆունկցիայի ուսումնասիրությունը միոկարդի սուր ինֆարկտի էվոլյուցիայի պրոցեսում, պոլիկարդիոգրաֆիկ մեթոդով։ The purpose of this study has been to investigate in clinical conditions the contractile function of the myocardium in the process of evolution of acute myocardial infarction by the method of polycardiography.
Keywords: Medicine; Cardiology