Телеметрическое устройство для передачи электрокардиограмм по телефонному каналу - Г. С. Зигелян; Э. М. Крищян; О. В. Савдалян; Т. О. Юзбашян (Հայկական ՍՍՀ գիտությունների ակադեմիա)
Սույն աշխատանքում նկարագրվում է այն սարքի սխեման, որը ապահովում է էլեկտրոկարդիոգրամմայի ընդունումը և հաղորդումը հեռագրային ուղիով։ The authors have described the scheme of the equipment for electrocardiogram transmission and reception using telephone canal.
Keywords: Medicine; Cardiology; Technology