Գիտական հայտնագործության մեթոդաբանության պատմության ուղենիշները - Ռ. Զ. Ջիջյան (ՀՍՍՀ ԳԱ հրատ․)
Проблема методов поиска научной истины серьезно занимала умы мыслителей со времен Демокрита и Сократа.
Keywords: History; Science