Բարձր էներգիաների ֆիզիկայի բնագավառում էքսպերիմենտալ հետազոտությունների մեթոդիկան Հայաստանում - Ս. Մ. Հախվերդյան; Ռ. Ա. Սարդարյան (ՀՍՍՀ ԳԱ հրատ․)
В работе дается обзор методов исследований в области физики высоких энергий в Армении.
Keywords: Modern History; Physics