Մանկաբարձական-գինեկոլոգիական գիտության նվաճումները Սովետական Հայաստանում - Վ. Մ. Մարտիրոսյան (ՀՍՍՀ ԳԱ հրատ․)
Развитие акушерства и гинекологии в Армении коренной перелом произошел за годы Советской власти.
Keywords: Modern History; Gynecology and obstetrics