"Գործառութիւնք երկրաչափութեան" նորահայտ հայկական ձեռագիրը - Գ. Բ. Պետրոսյան; Ա. Գ. Աբրահամյան (ՀՍՍՀ ԳԱ հրատ․)
Нововыявленный армянский текст содержит практические геометрические задачи.
Keywords: History; Mathematics