Учет потерь энергии жестких глюонов в процессах рождения J/ψ-мезонов в протон–ядерных соударениях - В. М. Жамкочян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Դիտարկված են cc - վիճակների ծնման պրոցեսները պրոտոն–միջուկային բախումներում: Առաջարկված է հադրոնային վիճակների միջուկի հետ ոչ առաձգական փոխազդեցության դեպքում կոշտ գլյուոնների էներգիաների կորուստները հաշվառող մոդել: Processes of production of cc -states in proton–nucleus collisions are considered. The model is proposed taking into account energy losses of hard gluons in inelastic interactions of hadron states with nucleus nucleons.
Keywords: Physics; Science; Nuclear Physics