Компьютерное моделирование процессов распространения тепла в сенсоре W/(La,Ce)B6/W термоэлектрического детектора - А. А. Кузанян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Представлены результаты компьютерного моделирования процессов распространения тепла в многослойном W/(La,Ce)B6/W сенсоре термоэлектрического детектора после поглощения одиночного фотона с энергией в диапазоне 1–100 эВ. Ներկայացված են ջերմաէլեկտրական դետեկտորի W/(La,Ce)B6/W բազմաշերտ տվիչում 1–100 էՎ էներգիայով մեկ ֆոտոնի կլանման հետևանքով առաջացած ջերմության տարածման պրոցեսների համակարգչային մոդելավորման արդյունքները։ The results of computer modeling of the processes of heat distribution in W/(La,Ce)B6/W multilayer sensor of the thermoelectric detector after the absorption of single photons with 1–100 eV energies are presented.
Keywords: Science; Physics; Thermodynamics