Фотоэлектрические свойства легированных Ga и Li пленок ZnO - Э. Е. Элбакян (Հայաստանի ԳԱԱ)
Проведены исследования фотоэлектрических характеристик прозрачных пленок ZnO. Показана возможность управления проводимостью введением примеси. Իրականացվել է թափանցիկ ZnO թաղանթների էլեկտրական և ֆոտոէլեկտրական հատկությունների հետազոտություններ: Ցույց է տրվել, որ լեգիրացնելով խառնուրդներ կարելի է ղեկավարել հաղորդականությունը: The research of photoelectric characteristics of transparent ZnO films was done. The possibility of controlling the conductivity by introduction of impurities is presented.
Keywords: Physics; Science; Optics; Light