Способы приготовления и исследование нитевидных нанокристаллов - С. Р. Арутюнян (Հայաստանի ԳԱԱ)
Նշված են մի քանի ժամանակակից մեթոդներ թելանման նանոբյուրեղների պատրաստման և նրանց հետազոտման մասին: Ներկայացված են թելանման նանոբյուրեղների էլեկտրոնային և ջերմային տրանսպորտի չափման եղանակներ լայն ջերմաստիճանային տիրույթում: Several modern methods of nanowires fabrication and study of their properties are presented and discussed. Electronic and thermal transport measurement techniques of nanowire arrays as well as an individual nanowire in the wide temperature range are presented.
Keywords: Physics; Science; Electricity and magnetism