Радиационное сжатие эмиттанса электронного пучка в накопительном кольце “КЕНДЛ” с помощью виглер-магнитов - Т. Л. Варданян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Исследована возможность уменьшения эмиттанса пучка в накопительном кольце проекта источника синхротронного излучения «КЕНДЛ» с помощью виглер-магнитов, установленных в свободных прямолинейных участках магнитной структуры ускорителя. Առաջարկվող աշխատությունում հետազոտվել է «ՔԵՆԴԼ» սինքրոտրոնային լույսի աղբյուրի պրոեկտի կուտակիչ օղակում փնջի էմիտանսի փոքրացման հնարավորությունը մագնիսական համակարգի ուղիղ, ազատ հատվածներում վիգլեր մագնիսների օգտագործման միջոցով: In this paper discussed the possible improvements in emittance of “CANDLE” synchrotron light facility project storage ring that could result from the use of damping wigglers in drift spaces of accelerator magnetic structure.
Keywords: Physics; Science; Radiophysics