Исследование магнитного ондулятора импульсно-проволочным методом - Л. А. Габриелян; М. К. Оганесян; М. Л. Петросян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Приведены результаты исследования магнитных характеристик плоского магнитного ондулятора для ЛСЭ терагерцового диапазона с помощью импульсно-проволочного метода. Բերված են տերահերցային տիրույթում ԱԷԼ հարթ մագնիսական օնդուլյատորի բնութագրերի ուսումնասիրման արդյունքները իմպուլսային լարային մեթոդի կիրառման միջոցով: Experimental study of magnetic characteristics of planar magnet undulator for teraherz FEL by using a pulsed-wire method has been carried out.
Keywords: Physics; Science; Magnetism