Вычисление интерференции (O2,O7) для распада B → Xs γγ - А. Г. Егиазарян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
В рамках Стандартной Модели проведено вычисление вклада диаграмм, содержащих интерференцию электромагнитных дипольных операторов O7 и O2 в ведущем порядке по константе сильного взаимодействия для распада → γγ. B XS Результаты расчета получены в аналитической форме, благодаря использованию автоматизированного алгоритма Лапорты и представлению Меллина−Барнеса. Ստանդարտ Մոդելի շրջանակներում կատարված է դիագրամների հաշվարկ, որոնք պարունակում են O7 և O2 էլեկտրամագնիսական դիպոլային օպերատորների ինտերֆերենցիան, ուժեղ փոխազդեցության հաստատունի առաջատար աստիճանում B X → γγ S տրոհման համար: Արդյունքները բերված են անալիտիկ տեսքով: Այդ նպատակով օգտագործված են Լապորտայի ալգորիթմի ավտոմատացված տարբերակը և Մելին–Բարնեսի ներկայացումը: Within the Standard Model a contribution of diagrams, containing the interference of electromagnetic dipole operators O7 and 2 O , is calculated in the leading order by the constant of strong interaction for B X → γγ S decay. The results are obtained in analytical form. For that purpose the automatized algorithm of Laporta and Mellin–Barnes representation are used.
Keywords: Physics; Science; Nuclear Physics