Кикучи-электронограммы с одновременным присутствием неиндицируемых линий с различным знаком контраста - Р. К. Караханян; К. Р. Караханян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Получены кикучи-электронограммы кремния, содержащие одновременно светлые и темные неиндицируемые линии. Ստացված են սիլիցիումի կիկուչի-էլեկտրոնագրեր, որոնք միաժամանակ պարունակում են սպիտակ և սև չցուցչավորվող կիկուչի-գծեր: The Kikuchi patterns of silicon containing simultaneously bright and dark unindexed lines are obtained.
Keywords: Physics; Science; Chemical Physics