Определение локальной фотопроводимости солнечных элементов методом СВЧ ближнеполевой микроскопии - А. Б. Овсепян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Методом СВЧ ближнеполевой микроскопии (СВЧ БПМ) исследована лօкальная фотопроводимость в приповерхностном слое солнечных элементов. Մոտիկ դաշտի միկրոալիքային մանրադիտակի (ՄԴՄՄ) եղանակով հետազոտված է արևային մարտկոցի տեղային ֆոտոհաղորդականությունը ենթամակերևութային շերտում: A near-field microwave microscope (NFMM) technique has been used to study the evolution of the photoconductivity in the subsurface layer of solar cells.
Keywords: Physics; Science; Radiophysics